Om rennet

Om rennet

Tid:  Lørdag 26.Januar 2019
Sted:Søre Osen
Om rennet: 40 km, klassisk stil, fellesstart i oppdelte puljer basert på egenseedingsprinsippet.Med tidtagning for turklassen og uten tidtagning for trimklassen.

Trysil-Knut rennet er seedingsrenn til Vasaloppet og Birkebeinerrennet.

Parkering: Gratis. I direkte nærhet til Samfunnshuset. Følg anvisningene til parkeringsvaktene.
Klasseinndeling: Vanlige turrennklasser. Det vil si for begge kjønn 15-16, 17-18, 19-20 og 5-årsklasser fra 21 og oppover.

Påmelding:

Priser

Rennkontor: 

Søre Osen Samfunnshus

Startnummer: Engangs med brikke.

Startordning: Fellesstart. 4 puljer +  trimklasse. Egenseeding. For å være sikret plass i den puljen du mener du hører hjemme i må du melde deg på før startfeltene er fyllt opp.

Pulje 1: Start klokken 12.00. forventet sluttid under 2timer

Pulje 2: Start klokken 12.03, forventet sluttid under 2.20.

Pulje 3: Start klokken 12.06, forventet sluttid under 2.40.

Pulje 4: Start klokken 12.09 forventet sluttid over 2.40.

Trimklasse: Valgfri distanse og starttid.

Skiforsikring: Er deltager sitt ansvar. Engangsforsikring koster 130,- og kan kjøpes ved påmelding, eller på rennkontoret før start. Har du helårsforsikring kan du se bort fra dette.

Drikkestasjon: 4 drikkestasjoner, samt ved målgang. Vi har avtale med Squeezy som innebærer at det på drikkestasjonene serveres Squeezy Energy Drink med appelsinsmak. Dette er en sportsdrikk som er mild på smak og skånsom mot magen. Drikken inneholder komplekse karbohydrater og salter.

file-page1

Sikkerhet og beredskap
Sanitetsteam.

Dusj/Garderobe: Det er dusjmuligheter ved barneskolen som ligger i umiddelbar nærhet til Samfunnshuset for gutter, og ved Sjøenden Camping for kvinner. Kvinnene får pollett utdelt sammen med startnummeret.

Premiering:

Vi premierer 1/3  i hver klasse. Stor neverpokal til klassevinner.

1., 2., og 3. plass totalt, samt beste 5-manns lag og beste 3-kvinners lag premieres på scenen, mens de andre premiene kan hentes på rennkontoret. Vi har vandrepokal til beste dame og herreløper. 3 napp gir deg pokalen til odel og eie. Uavhentede premier ettersendes ikke. Se forøvrig egen link for mer informasjon om premieringen.

Resultatlister: Legges ut på www.soreosenil.no kort tid etter rennet, samt at resultatene distribueres til flere nettsteder. Det henges også opp resultatlister i 2.etg. på samfunnshuset fortløpende.

Rennreglement: Vi følger Norges Skiforbunds rennreglement. Det finner du her: Rennreglement

Vi ønsker velkommen til en god skiopplevelse!
Arr: Søre Osen IL
Rennleder: Ingar Kristiansen

Teknisk delegat: Knut Stener