Bli med på årets skifest

Trysil-Knut rennet

Oppdatering 24. januar:

Velkommen til det 60. Trysil-Knut rennet. Etter kveldens møte i arrangements komiteen ble det bestemt at rennet flyttes til flishøgda.

Startnummer kan hentes ut på Søre Osen samfunnshus fredag fra 1800-2000, eller lørdag 0830-1000. Uavhentede startnummer kjøres deretter opp til startområdet. Obs, at deltager selv må huske sitt startnummer ved uthenting oppe ved startområdet.
Det gås 2 runder oppe i løypenettet slik at man passerer matstasjonene 2 ganger. Det deles ut spurtpris på toppen av bakken ved Rogstadbakkvollen begge ganger man passerer her.
Første gang man passerer Rogstadbakkvollen tar man løypen til høyre, andre gang må man ta til venstre og veien ned mot mål. Det settes ut mellomtidsstasjoner, slik at alle disse må passeres for å få godkjent renndeltagelse.
Vi ser oss nødt til av sikkerhetsmessige hensyn å sette en sperrefrist ved Rogstadbakkvollen etter 17km klokken 1345. Slik at løpere som passerer etter dette tas ut av løpet.
Premieutdeling for vismaklassen skjer på et tidspunkt,som opplyses om senere, nede på rennkontoret.
Øvrige premier (1/3 premiering i turklassene) hentes fortløpende nede på samfunnshuset. Deltagerpins deles ut med startnummer ved avhenting på samfunnshuset.
Vi gjør særlig obs på at det ikke er toalettfasiliteter oppe ved start-og målområdet. Slik at tilbud om dette er ved samfunnshuset.
Det er også begrenset antall parkeringsplasser, slik at der det er smittemessig forsvarlig, så oppfordres det til samkjøring opp til startplassen.
Vi gjør også deltagere oppmerksomme på at løypenettet ved Flishøgda er et populært område for barnefamilier og trimmere, slik at det må vises hensyn til andre som benytter av løypenettet denne dagen.
Har du øvrige spørsmål til arrangører så kan disse rettes gjennom denne siden!
Håper alle deltagere får en fin opplevelse av jubileumsrennet!
Det er veldig fine skiforhold på Flishøgda og det er uproblematisk å benytte sine beste ski. Men man må være noe obs på at det enkelte steder kan stikke opp noen kvister.
💪 Gi gass!

Påmeldingen til renneter åpnet og det blir som regel fullt, så det er lurt å melde seg på allerede i dag.

Trysil-Knut rennet går i vekslende vakkert skogslandskap, og har en løypeprofil som alle vil elske.

Resultater

DSC_0085-e1430051115127

Bildet viser Sjur Røthe og Håvard Hansen etter et tett oppgjør i 2016.

Particular of Cross-country skiing classic technique  practiced by woman

Om Trysil-Knut rennet

Trysil-Knut rennet er et tradisjonelt skirenn som går i Søre Osen, Trysil kommune

Trysil-Knut rennet er Trysils eldste turskirenn og går i klassisk stil. Rennet ble arrangert for første gang tidlig på 1930-tallet. Rennet er siden den gang blitt arrangert 59. ganger. Grunnen til at det ikke er arrangert flere ganger er fordi rennet i perioder har ligget nede. Blant annet under krigen. De første årene gikk rennet annenhvert år fra lokalet «Fredheim»på østsiden av Osensjøen, og deretter fra Innbygda (Trysil).

Aktuelt

640x640bb-75

Terrengsykkelpodden

Terrengsykkelpodden er en podcast om terrengsykling.

Podden ledes av Ingar og Erlend som er to treningsgale sykkelmosjonister som ivrer for alt som rører seg innenfor terrengsykling. I denne podden blir det morsomme historier, intervjuer med kjente og ukjente syklister, tips innen trening og utstyr, kritisk blikk, og hyllest til sykkelprestasjoner som fortjener å løftes frem. Terrengsykkelpodden hjelper deg med å holde deg oppdatert og motivert gjennom sykkelåret. Ny episode hver mandag!

  • Apple Podcast
  • Spotify
  • Podtail
  • Google Podcasts
  • RSS

Våre sponsorer

Rull til toppen

Vi bruker cookies for å kunne tilby deg en best mulig opplevelse. Les mer...