Bli med på årets sykkelfest

Trysil-Knut rittet

Tur-ritt som arrangeres i løypetraseer rundt Osensjøen med Start og mål i Søre Osen i Trysil Kommune.

Påmelding

Påmeldingen til rittet i 2024 er ikke åpnet.

Totalvinnerne-med-pokaler

Trysil-Knut rittet «Osensjøen rundt» er et turritt på sykkel innenfor grenen terreng maraton, samt det er egen klasse for gravelsyklister. Du kan oppleve den spektakulære utsikten fra toppen av vindmølleanlegget ved Osensjøen. Første kvinne og herre vinner klatreprisen på toppen. Eller du kan kjempe om klasseseier eller totalseier. Osensjøen kalles med rette «Østerdalens perle», og her har du muligheten til å oppleve alt det som dette området har å tilby.

Her finner du resultatlister for Trysil-Knut rittet

Women on the nature of riding a bike

Om Trysil-Knut rittet

Trysil-Knut rittet er et terrengritt som går i Søre Osen, Trysil kommune

Trysil-Knut rittet «Osensjøen rundt» er et turritt på sykkel innenfor grenen terreng maraton. Du har muligheten til å oppleve vindmølleanlegget ved Osensjøen på nært hold, og være med å kjempe om klatrepremien på toppen, eller om totalseier eller klasseseier. Rittet går rundt hele Osensjøen og er ca.75km langt med enkle terrengpartier, og stigninger som vil skille de beste fra de nest beste.

 

Sikkerhet:

Rittet er et turritt, slik at alle deltagerne er pliktig å følge veitrafikkloven, med blant annet vikepliktsregler, samt det å holde riktig side av veien. Ved alle steder der løypen kommer inn på en ny vei vil det være stasjonære vakter som dermed har myndighet til å stanse trafikk. Bak siste syklist vil det være en syklist som har med seg sanitetsutstyr, mobil og noe sykkelverktøy , som dermed har anledning til å bistå de syklistene som trenger assistanse.

Obs. Det er kun tillat med sykler med bukkehorn og lignende (grussykler/gravel/cyclocross) for de som er påmeldt i gravelklassen.

Det anbefales å følge arrangementet: Trysil-Knut rittet «Osensjøen rundt» på facebook for oppdateringer og ytterligere informasjon.

Arrangør: Søre Osen IL

Aktuelt

640x640bb-75

Terrengsykkelpodden

Terrengsykkelpodden er en podcast om terrengsykling.

Podden ledes av Ingar og Erlend som er to treningsgale sykkelmosjonister som ivrer for alt som rører seg innenfor terrengsykling. I denne podden blir det morsomme historier, intervjuer med kjente og ukjente syklister, tips innen trening og utstyr, kritisk blikk, og hyllest til sykkelprestasjoner som fortjener å løftes frem. Terrengsykkelpodden hjelper deg med å holde deg oppdatert og motivert gjennom sykkelåret. Ny episode hver mandag!

  • Apple Podcast
  • Spotify
  • Podtail
  • Google Podcasts
  • RSS

Våre sponsorer

Vi bruker cookies for å kunne tilby deg en best mulig opplevelse. Les mer...