Løypetrase

Trysil-Knut rittet «Osensjøen rundt» er et turritt på sykkel innenfor grenen terreng maraton.

Løypekart

Du har muligheten til å oppleve vindmølleanlegget ved Osensjøen på nært hold, og vær med å kjempe om klatreprisen på toppen, eller om totalseier eller klasseseier som belønnes med håndlagde neverpokaler fra Tynset. Rittet går rundt hele Osensjøen og er ca.75km langt med enkle terrengpartier, og stigninger som vil skille de beste fra de nest beste. Rittet arrangeres Lørdag 3. Juli 2021 med fellesstart klokken 1100.
Sikkerhet: I front av feltet vil det kjøre en masterbil på de områdene som er åpne for biltrafikk. Rittet er et turritt, slik at alle deltagerne er pliktig å følge veitrafikkloven, med blant annet vikepliktsregler, samt det å holde riktig side av veien. Ved alle steder der løypen kommer inn på en ny vei vil det være stasjonære vakter som dermed har myndighet til å stanse trafikk. Bak siste syklist vil det være en syklist som har med seg sanitetsutstyr, mobil og noe sykkelverktøy , som dermed har anledning til å bistå de syklistene som trenger assistanse.
Obs. Det er ikke tillatt med sykler med bukkehorn og lignende (racersykler/grussykler/gravel/cyclocross).
Det anbefales å følge arrangementet: Trysil-Knut rittet «Osensjøen rundt» på facebook for oppdateringer og ytterligere informasjon.
Arrangør: Søre Osen IL

Skroll til toppen

Vi bruker cookies for å kunne tilby deg en best mulig opplevelse. Les mer...