Oppdatering 10 dager før Trysil-Knut rennet

DSC_0085

Det er nå 10 dager igjen til årets store begivenhet, Den 57. utgaven av Trysil-Knut rennet.

Det er kommet mye snø, så vi regner med det blir gode forhold til løperne. Langtidsvarselet viser også at det kun skal komme mindre snømengder nå frem mot rennet. Førstkommende helg blir brukt til å ordne i stand traseen. Grunnet snømengden er det mye bjørk som henger inn i traseen og disse må fjernes. Vi vil kjøre opp traseen flere ganger slik at det skal bli fine og harde spor.

 

DSC02475

 

Premiering:

Totalvinner herreklassen:

1000kroner og signert utgave av «Skibygda Trysil» av Thor Gotaas,  i tillegg til neverpokal.

Om løyperekorden slås utbetales det i tillegg 5000kroner. I herreklassen er nåværende løyperekord på:01:37:30.

Totalvinner kvinneklassen:

1000kroner og signert utgave av «Skibygda Trysil» av Thor Gotaas, i tillegg til neverpokal.

Om løyperekorden slås utbetales det i tillegg 5000kroner. I kvinneklassen er nåværende løyperekord på:02:03:31.

Øvrig premiering:

2.plass i klassa: Stor glasspremie.

Forøvrig glasspremier til den beste 1/3.

Det er merker/premier i forhold til antall deltakelser. 1, 5, 10, 15, 20, 25 etc.

 

Spurtpremie:

Slik som ved forrige renn utdeles det spurtpris til den første herre og kvinne oppe ved matstasjonen på Ensrud. Premiene gis fra Skiglider.no. De som ønsker å kjempe om denne prisen bes å melde seg på i gruppen som starter klokken 12:00.

 

Skiglider.no

Lagkonkurranse

Kåring av beste 5-mannslag, og beste 3-kvinners lag.

Seeding

Vi sender inn resultatene fra rennet til Vasaloppet, Birkebeinerrennet og Holmenkollmarsjen. Så de som ønsker å bruke resultatet som seeding bes å fylle inn birk-id og vasa- id ved påmelding. Det utarbeides egne seedingtabeller på de respektive hjemmesidene.

Øvrig informasjon

Parkerings-, start-og målområde er på samme sted ved Søre Osen Samfunnshus. Ligger midt mellom Trysil og Elverum. Følg skilting mot Søre Osen. Startområdet ligger ca. 2km fra rv. 25. Dusjmuligheter for herrer på Vestre Trysil Oppvekstsenter som ligger like ved parkeringsplassen. Kvinnene kan dusje på Sjøenden Camping som ligger ca.700meter unna startområdet. Inne på Samfunnshuset er det en liten kiosk med muligheter til å kjøpe mat og drikke,  og vi oppfordrer flest mulig til å anvende Vipps eller kort.

Påmelding

Det er anledning å melde seg på helt frem til rennstart. Men det er rimeligst å melde seg på innen torsdag 25.01. Etter dette blir det 100 ekstra for å melde seg på. Du kan bruke denne linken for å melde deg på. Trykk HER.

Siden vi benytter Eqtiming til påmelding og tidtaking er det mulig å sjekke live-resultater underveis i løpet og etter endt løp. Gå inn på Eqtiming.no, velg Trysil-Knut rennet og LIVE for å følge med på resultatene. Forøvring vil det bli speaker-tjeneste og resultatlister på papir som henges opp inne på samfunnshuset.

Smøretips

Det utarbeides smøretips som legges ut på hjemmesiden i forkant av rennet.

 

Spørsmål?

Har du spørsmål kan disse rettes til Erlendolsen@hotmail.com